Braiseret svineskank med karamelliserede kikaerter tahinskum og paerechutney 5897 opskrifter
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Brunkål med bacon
1 t
Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og "bolsjer"
3 t
Chokoladebrud med karamelliserede græskarkerner, hasselnødder og havsalt
1 t
Trøfler med karamelliseret hvid chokolade, rom og kokos
20 min.
Syrlige løgringe
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Braiserede svinekæber i havtorn og øl
2 t, 30 min.
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Braiserede svineskanke
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Rabarberkoldskål med karamelliseret rugbrød
30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Bagte gulerødder med hyldeblomst-marinade
Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede
Æblegrød (karamelliseret)
Champagne-braiseret kylling med druer
Karamelliserede popcorn med chili