Braiserede svinekaeber med kantareller og sproede groentsager 10088 opskrifter
Pasta med kyllingeragout og svampe
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og "bolsjer"
3 t
Tortillapizza med kartofler og kantareller
Risotto med svampe og svinekoteletter
40 min.
Kalvetournedos med sensommer sutvning og pommes fondant
1 t
Kantarelrisotto med chorizo og parmesan
30 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Stegt gris med gulerødder og svampe
20 min.
Polentapaneret torsk med pasta, kantareller og karl johan-mayo
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Luksus: Frikadeller
30 min.
Lammerack med kantareller og rodfrugter
30 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Frisk pasta med kantareller, radicchio, små tomater og bacon
10 min.
Omelet med kantareller
10 min.
Hakkebøf med aspargeskartofler og bær
30 min.
Savoykål i havtornfløde
30 min.
Stegt palmekål med bacon og kantareller
20 min.
Braiserede svinekæber i havtorn og øl
2 t, 30 min.