Safran tema.jpg opskrifter
Vegetarisk bouillabaisse
Krans af safransnurrer
2 t
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Hakkebøf med julesyltede løg
25 min.
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Ristet toast med spinat og pocheret æg
30 min.
Parfait med birkes, honning/safran samt kastanje
Lam i ler som i Marokko
Bradepande med safranboller
45 min.
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Safran-aioli
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Indisk kylling med safran
Risotto med kylling og græskar
Risotto med muslinger til 10 personer
Nye kartofler vendt med nye porrer og safran Beurre Blanche
Letrøget svinebryst med oktoberpærer og grøntsager med kørvelsmør
3 t
Luciabrød
2 t, 40 min.
Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris
30 min.
Marrokansk oksegryde med kanel og citron
30 min.
Kyllinge jambalaya med chorizopølse og safran ris
15 min.
Helstegt kylling med oliven og cherrytomater
45 min.
Safranmarcipankage med æbler
20 min.
Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat
30 min.