Poussiner med safran cous cous fersken relish og spinatsalat 6709 opskrifter
Vegetarisk bouillabaisse
Trifli med marinerede ferskner, hindbær og crumble
1 t
Panna cotta med ferskengelé
4 t
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis
20 min.
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Hot dogs med løg, agurk og rød peber
20 min.
Chiagrød
Krans af safransnurrer
2 t
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.
Grillet abemad med råcreme
25 min.
Hasselback pastinakker
Butterdejspakker med asparges, parmaskinke og ost
25 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Aspargestærte med fetacreme
2 nemme frugtis
5 t
Grillet fisk med asparges og spinatsalat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Sprød hotdog til morgenmad
30 min.
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Stegt laks med frisk fuldkornspasta, beder og jordskokker
15 min.