Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Smag på Afrika

Drømmer du om Afrikas røde jord og eksotiske oplevelser, så snup et glas ananasjuice og smag på kæmpekontinentet Afrika, som producerer et væld af spændende og lækre fødevarer.

Savannah er en serie af smagfulde og eksotiske varer af høj kvalitet med spændende råvarer fra Afrika. Savannah serien spænder bredt, så du f.eks. kan købe økologisk yoghurt med frugt fra Uganda, mørk chokolade af kakaobønner fra Ghana og avocadoolie fra Kenya. I Coop tror vi på udvikling gennem handel, og hver gang du køber Savannah er du med til at styrke udviklingen i Afrika. Vi arbejder hele tiden på at få flere lækre Savannah varer på hylderne, som kan krydre det danske køkken. Så hold øje med det karakteristiske, akacie træ, når du handler ind.

Se alle de lækre varer, og læs historierne om hvor de kommer fra, på www.handelmedafrika.dk.

Og bliv inspireret til at få lidt mere Afrika ind i dit køkken med hjælp fra kokken Louisa Lorang, som står bag kogebøgerne Vild med Hverdagen, Vild med Salater & Vild med Vegetar og indimellem svinger gryder i Go' Morgen Danmark.