3
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Servér med 400 g sukkerærter 1 porre

Sådan gør du

  1. Kog risene dagen før.
  2. Hak løg og hvidløg fint og skær oksekødet i fine strimler.
  3. Svits løg og hvidløg i olie – de må ikke tage farve.
  4. Tilsæt kød og rist det i ca. 15 min.
  5. Tilsæt Sambal Olek og vend de kogte ris varsomt i kødblandingen.
  6. Smag til med soja, salt, peber og sukker.
  7. Rist retten ved middel varme til risene er blevet gyldne.
  8. Omelet: Opvarm lidt fedtstof på panden.
  9. Pisk æg og mælk sammen med salt og peber og bag en omelet, der skæres i strimler.
  10. Anretning: Vend skiver af porrer og hele sukkerærter i kort før serveringen, pynt med omelet strimler.

God appetit

Opskriften er fra Kvickly
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften