Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Stegt blomkål og kikærter i kokossauce

Grønsager indgår i stor stil i det indiske køkken tit sammen med bønner og linser. En forklaring er, at en meget stor del af Indiens befolkning er vegetarer. Godt for os, så er der nemlig masser af nye gode idéer at hente.
3.6153846153846
4 pers
30 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Del blomkålen i buketter og svits i olie i en gryde
  2. Når blomkålen begynder at få godt med farve, hælder du kokosmælken rørt med karrypasta over og lidt salt. Lad det simre under låg, til blomkålen er mør, ca. 5 minutter
  3. Vend afdryppede kikærter i saucen, og lad dem blive varme
  4. Drys koriander over og server

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften