5
4 pers
20 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr person: 944 kJ (226 kcal) Protein: 23 % Kulhydrat: 57 % Fedt: 20 %

Sådan gør du

  1. Skyl broccolien og skær den i små buketter.
  2. Læg dem i en skål med koldt vand.
  3. Skræl gulerødderne og skær den i skiver på en ½ cm.
  4. Læg dem i skålen med det kolde vand.
  5. Hæld 2 liter vand og 2 tsk. salt i en gryde. Kog vandet.
  6. Kom pastaen i gryden.
  7. Kog pastaen i 10 minutter.
  8. Kom broccoli og gulerødder i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.
  9. Smag på pastaen – den skal være al dente.
  10. Smag på grøntsagerne. De skal have bid.
  11. Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.
  12. Hæld pasta og grøntsager i et fad.
  13. Kom pesto i fadet og bland retten.
  14. Server retten.

God appetit

Opskriften er fra GoCook
Oprettet 13. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften