3.5714285714286
5 pers
15 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lise Faurschou Hastrup. Foto: www.nilshenrik.dk

Sådan gør du

  1. Ukrudts-pesto:
  2. Alt grønt vaskes grundigt.
  3. Brændenældeskuddene overhældes kort med kogende vand.
  4. Alt blendes i foodprocessor og smages til, eventuelt med lidt parmesanost.
  5. Hurtige ukrudtspizzaer:
  6. Udsten oliven og skær dem i passende stykker. Skær forårsløg i halvmåner. Skær soltørrede tomater i strimler.
  7. Smør tortillabrødene med ukrudstpesto og kom oliven, tomat og forårsløg derpå. Drys tørret oregano og evt. med ost.
  8. Bag ved 200 grader til tortillaen er sprød.

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 1. juni 2011

Dine kommentarer til opskriften