Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3
2 pers
30 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Det er en kunst at lave velsmagende og smuk mad. En dygtig madkunstner skaber hele tiden – det vil sige, at han eller hun altid laver om på alting, aldrig serverer helt den samme ret. En madkunstner kan slet ikke lade være med at afsøge grænser, afprøve smagsløg, gå efter spændende dufte. Det kan du også. Prøv ikke bare vilde ris – prøv også vilde ting/sammensætninger Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Sådan gør du

  1. De vilde ris: skyld og kog de vilde ris, til de er ”åbne” og bløde. Afkøl.
  2. Hak de iblødsatte paranødder groft.
  3. Bland den vilde afkølede ris med salt, citronsaft, paprika, løg og paranødder og olivenolie.
  4. Fyld risen i en lille skål – pres godt sammen – og vend den ud på serveringstallerkenen.
  5. Pynt med kerner fra granatæble.
  6. Bland salaten og blend sausen.

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 11. januar 2012

Dine kommentarer til opskriften