4.2
4 pers
45 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Halver hokkaidoen og befri den for kerner med en ske.
  2. Skær hokkaidoen i ca. 2 cm brede skiver (den skal ikke skrælles), og fordel dem på en oliesmurt bradepande.
  3. Tænd ovnen og sæt den på 200 gr.
  4. Hak hvidløgsfeddene, og fordel dem og de øvrige krydderier ud over hokkaidoskiverne. Fordel dernæst resten af olien ud over det. Blandt evt. rundt, så alt er fordelt nogenlunde ligeligt.
  5. Sæt i ovnen ca. 45 min. el. indtil skiverne er møre og kanterne let brune.
  6. Nyd som tilbehør til kød el. fisk, el. som en snack.

God appetit

Opskriften er fra Helle Buchardt
Oprettet 4. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften