Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
5
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Tag vildsvinefileterne ud af fryseren dagen før, og lad dem tø op i køleskabet
  2. Læg vildsvinefileterne på en tallerken og drys med salt og peber
  3. Kom de tørrede svampe i en skål, og hæld 3 dl kogende vand over - Lad dem trække i 45 minutter
  4. Hæld vandet gennem et kaffefilter, og gem det, skyl svampene i rent vand
  5. Hak løget fint, og svits løg og ris i en gryde
  6. Kom svampene heri. Hæld vin og det kogte vand i gryden og rør rundt
  7. Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du lidt mere vand i gryden og rører rundt - Risottoen er færdig, når den har "grød-konsistens"
  8. Smag den til med hønsefond og parmesanost
  9. Brun kødet godt på begge sider - Skru ned for varmen, og steg videre ca.4 minutter per side
  10. Server det nystegte kød med sky fra panden, risotto og salat.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften