3.5428571428571
4 pers
480 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Koge den resterende stegesky ind til en tyk BBQ sauce. Rester af kødet er perfekte til vietnamesiske forårsruller eller til at lave en nem sylte af.

Sådan gør du

  1. Dagen før grissebassen skal bruges skal den marineres. Blend alle ingredienserne til marinaden og kom den i en frysepose sammen med nakkefileten. Læg kødet i køleskabet og lad det trække mellem 6-18 timer.
  2. På selve dagen tændes ovnen på 110°C. Kom kødet med marinaden i en stegegryde og tilsæt 4 dl vand.
  3. Vend kødet forsigtigt efter 3 timer. Lav i mellemtiden coleslawen. Klem eller knug grøntsagerne sammen med hænderne for at blødgøre dem. Rør dressingen sammen og vend grøntsagerne i. Lad salaten trække på køl til kødet er færdigt. Efter ca 7 timer er kødet færdigt (det skal ha' en centrumtemperatur på mindst 94°C).
  4. Si stegeskyen og gem den.
  5. Hiv nakkefileten fra hinanden med 2 gafler (deraf navnet pulled pork). Kom det op i et fad og dryp lidt af stegeskyen over.
  6. Server kødet i gode boller sammen med coleslawen.

God appetit

Opskriften er fra Klidmoster
Oprettet 14. december 2010

Dine kommentarer til opskriften