Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller

Denne opskrift giver dig råvarer fra alle lag i madpyramiden: Masser af grønt fra den friske tomatsauce, fuldkornspasta fra midten, og frikadeller fra toppen.
3
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr. person: 2.824 kJ (672 kcal) Energifordeling: Protein 25 %, Kulhydrat 52 %, Fedt 23 %

Sådan gør du

  1. Rør kødet med salt.
  2. Skær skorpen af brødet og udblød det i bouillonen.
  3. Rør det i det hakkede kød.
  4. Tilsæt æg og ost.
  5. Ælt knust rosmarin, 2 spsk finthakket persille, finthakket hvidløg og friskkværnet sort peber i.
  6. Del farsen i 12 små portioner og tril hver portion til runde frikadeller.
  7. Lad olien blive varm i en dyb pande og steg frikadellerne ved jævn varme, mens de vendes, så de steges på flere sider.
  8. De skal stege 12-15 minutter i alt.
  9. Pil og hak løg og hvidløg.
  10. Rens porre og blegselleri. Skær i mindre stykker så fint eller groft du kan lide det fint.
  11. Sauter løg, porre og blegselleri i olien med hvidløg, timian, oregano og tomatpure til det klares i farven.
  12. Hak soltørrede tomater groft.
  13. Tilsæt tomater, soltørrede tomater, sukker og eddike.
  14. Saucen kan blendes.
  15. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
  16. Kog pasta som anvist på pakken og server.

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 22. september 2011

Dine kommentarer til opskriften