0
6 pers
25 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energifordeling pr. 100 g Protein: 38 g - 32% Kulhydrat: 49 g - 42% Fedt: 13 g - 26%

Sådan gør du

  1. Skær kødet i 3 cm tykke skiver.
  2. Dup bøfferne tørre og krydr med salt og peber.
  3. Pil løgene og skær dem i skiver.
  4. Varm halvdelen af olien på en pande og steg løgene gyldenbrune.
  5. Tag dem af panden.
  6. Varm resten af olien på panden og brun bøfferne 1 min. på hver side.
  7. Dæmp til middelvarme og steg bøfferne færdige, 3-4 min. på hver side.
  8. Tag bøfferne af panden.

    Sauce: Hæld bouillon og fløde på panden.

  9. Lad det koge igennem i få min.

  10. Smag til med salt og peber.

  11. Fordel løgene over mørbradbøfferne og servér skysaucen til.

God appetit

Opskriften er fra SuperBrugsen
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften