Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Afpuds svinemørbraden, og gnid den med salt og sukker
  2. Kom den i en plastikpose, og læg den i køleskabet natten over
  3. Dagen efter brunes kødet i smør og olie i en pande og gennemsteges – i alt ca. 20 minutter
  4. Kog kartoflerne
  5. Istandgør aspargesene, og skær dem over i to
  6. Kom asparges, fløde og vand i en gryde med lidt salt, og lad det simre i ca. 12 minutter
  7. Server kød i skiver med kartofler og asparges. Drys oregano over

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften