3.5
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr barn: 1988 kJ (473 kcal) Kulhydrat: 29 % Protein: 29 % Fedt: 43 % Energi pr voksen: 2581 kJ (615 kcal) Kulhydrat: 33 % Protein: 26 % Fedt: 41 %

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Læg bagepapir på en bageplade
  3. Skyl blomkålen og skær den i meget tynde skiver
  4. Krydr med lidt salt og peber
  5. Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  6. Kom citronskal, citronsaft og honning over blomkålen
  7. Riv parmesan og som over blomkålssalaten
  8. Skyl krydderurterne og hak dem fint. Kom dem over blomkålen
  9. Vask kartoflerne og skær dem i halve
  10. Krydr kartoflerne med lidt olivenolie, salt, peber og paprika
  11. Læg kartoflerne på bagepladen og bag dem i ovnen i cirka 35 minutter til de er møre
  12. Kom lidt olie på en stegepande
  13. Sæt panden på et blus og varm op
  14. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun kødet 1 minut på begge sider. Det skal syde omkring kødet. Skru ned for varmen og steg kødet færdigt
  15. Servering:
  16. Server 1 svinekotelet, 20 % af kartoflerne og 20 % af blomkålssalaten til hvert barn
  17. Server 1 svinekotelet, 30 % af kartoflerne og 30 % af blomkålssalaten til hver voksen

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften