4.6666666666667
4 pers
30 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lisbeth Tordendahl.

Sådan gør du

  1. Skrub rødbederne fri for jord og kog dem i vand med en smule salt 15 min. Skyl dem herefter i koldt vand, tag skindet af og skær dem ud i småbitte tern til i alt 3 dl.
  2. Pisk olien i sennepen lidt ad gangen, så det ikke skiller (salaten bliver mest børnevenlig med 1 spsk. sennep, bruges 1½ spsk. bliver den selvsagt mere skarp). Rør eddike, juice og presset hvidløg i.
  3. Bland rødbede, selleri og æble i en skål og vend dressingen i. Lad det trække et par timer. Vend gerne rundt et par gange undervejs.

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 26. februar 2011

Dine kommentarer til opskriften