Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Steak-sandwich

Princippet med kød mellem to skiver brød er enkelt og klassisk og perfekt sommermad. Stil det hele på bordet, og lad gæsterne samle selv. Eller bær et fad med færdiglavede sandwich ud til den sultne flok, og få applaus.
4
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225 grader.
  2. Drys kødet godt med salt og peber, og rids fedtkanten.
  3. Stik et stegetermometer i kødet, og stil i ovnen.
  4. Brun kødet i 20 minutter, skru ned til 175 grader, og lad kødet stege indtil centrumtemperatur er 60 grader. Det tager ca. 40 minutter.
  5. Skær løg i skiver og steg bløde i olie på en stor pande. (Eller steg tre løg ad gangen, hvis panden er lille).
  6. Skær stegen i skiver og server med brød, Dijonnaise og salatblade.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften