Sosaties – grillspyd

Luksusspyd, vi bruger oksemørbrad. Spyddene er laurbærgrene, som vi har skyllet. Andre spyd kan også bruges. Server med salat og bagte kartofler med en skefuld cremefraiche rørt med hvidløg.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Rør krydderiblandingen sammen i en skål.
  2. Skær kødet i mindre stykker og løgene i skiver.
  3. Sæt ingredienserne på spyd.
  4. Læg spyddene på bradepande med bagepapir og fordel den krydrede olie på alle ingredienser. Det er nemmest at bruge hænderne. Krydr med salt og peber.
  5. Sæt nu ovnen på 225 grader og lad kødet stå uden for køleskab, imens ovnen bliver varm.
  6. Lad spyddene stege gyldne. Hold øje efter 10 minutter.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 17. januar 2012

Dine kommentarer til opskriften