Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Indisk lam med spinatris

Vi elsker indisk mad. Her i en krydret, men mild udgave, hvor den typiske cremede sauce består af både revne mandler og fløde.
3.25
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Skær lammekødet fra benene, og skær det i ca. 4 cm store tern.
  3. Tag et ildfast fad frem.
  4. Kom fløde i fadet.
  5. Riv mandlerne fint, og kom i fadet.
  6. Kom ingefær, revet hvidløg og krydderier heri, og vend rundt.
  7. Vend kødet i saucen.
  8. Dæk formen med alufolie, og stil i ovnen i 1 time.
  9. Tag alufolie fra ovnen, og skru ovnen op på 225 grader, eller tænd for grillen.
  10. Lad kød og sauce blive let gyldent.
  11. Optø spinaten i en gryde med et par spiseskeer vand.
  12. Vend med lidt smør.
  13. Skyl risene grundigt, og vend med spinaten.
  14. Hæld vand på, og krydr med salt.
  15. Kog op, og lad spinat og ris koge i 12-13 minutter.
  16. Sluk, og lad risene trække i 10 minutter.
  17. Servér.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften