Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Sprøde kyllingenuggets med gulerod a la Hasselbach og ærtemos

Med denne opskrift får du råvarer fra alle lag i madpyramiden: Grove grøntsager og rugbrød fra bunden, grove flakes og kærnemælk fra midten, og kylling og planteolie fra toppen.
3
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr. person: 2.137 kJ (511 kcal) Energifordeling: Protein 33 %, Kulhydrat 44 %, Fedt 23 %

Sådan gør du

  1. Kyllingenuggets:
  2. Skær hvert kyllingebryst ud i 4 stykker.
  3. Læg dem i en skål med kærnemælk. Lad hvile en time i køleskabet, men kan også bruges med det samme.
  4. Knus flakesene en lille smule i en skål og tilsæt paprika eller stødt chili og salt. Læg bagepapir på en bageplade.
  5. Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, afdryp og vend stykkerne på alle sider i flakes- og krydderiblandingen og læg dem på bagepapiret.
  6. Bag kyllingen i 15 min ved 200 grader.
  7. Ærtemos:
  8. Pil og hak løget fint. Sauter det i olivenolie, til det er glasklart.
  9. Tilsæt ærterne og steg med til de er varme uden, at de tager farve. Tilsæt vand og lad ærterne dampe helt møre.
  10. Blend med en stavblender.
  11. Juster med mere vand, hvis mosen er for tyk. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
  12. Gulerod a la Hasselbach:
  13. Skræl gulerødderne og skær dem til.
  14. Lav små ridser i gulerødderne og vend dem i olivenolie og timian.
  15. Drys med groft salt og peber bag dem ved 200 grader i ca. 30 minutter – afhængig af størrelsen, men til de er møre. Sluk ovnen 10 minutter før gulerødderne er færdige.

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 21. marts 2011

Dine kommentarer til opskriften