Koteletter i oel med pastinak og salvie 12019 opskrifter
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Bagte rodfrugter med timian
50 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter
Chili con carne
45 min.
Fuldkornsrisotto med græskar og salvie
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Pastinakbrød
Mørbrad med aspargessalat og ricottaost-creme
Saltimbocca
15 min.
Latkes med grønkål og gulerodsbacon
30 min.
Rødbedebøffer med ristede svampe
Arancini med estragonmayo og salvie
Brændende kærlighed med rodfrugter
Pastinak flutes
Græskarsuppe serveret i græskar
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Kyllingefad med krydderurte-smørsauce
Pastinakbøffer med senneps-cremefraiche
40 min.
Lun græskarsalat med æble og quinoa
40 min.
Lammekølle med grøntsagsmos
1 t, 10 min.
Vegetarfrikadeller med bagte rodfrugter og tahindressing
40 min.
Penne all'arrabbiata
30 min.
Fiskefilet uden fisk
30 min.