Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
4 pers
45 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Vaniljeis og marinerede frugter smager rigtig godt til pandekagerne

Sådan gør du

  1. Mel piskes lidt efter lidt i mælken.
  2. Sukker kommes i.
  3. Æg piske i lidt efter lidt.
  4. Dejen hviler lidt.
  5. Der kan bages 12 tynde små pandekager, der foldes i trekanter.
  6. pandekagerne kan bages med 1 tsk. flydende margarine for hver gang.
  7. Bager ved jævn varme
  8. Mens pandekagerne bager tilberedes appelsinsovs i en lille kasserolle.
  9. Saften af 4 appelsiner, 1 citron, citronskal, sukker, margarine.
  10. Det koger ved svag varme ca. 15 min.
  11. Saften hældes over de foldede pandekager i panden, og varmes op.
  12. De serveres varme. Skal de flamberes hældes 1 dl. cognac over de varme pandekager, og der sættes ild til ca. 1 min. Ilden slukkes med grydelåg.
  13. DU MÅ ALDRIG FLAMBERE UNDER EN EMHÆTTE ELLER UNDER ET SKABSUDHÆNG.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 15. oktober 2012

Dine kommentarer til opskriften