3
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sæt varmluftsovnen på 100 grader, ellers 115 grader i almindelig ovn. Kom æggehvider, sukker og eddike i en skål, og pisk massen stiv på ca. 5 minutter
  2. Smelt 50 gram chokolade og køl af
  3. Hak resten af chokoladen, og vend hakket chokolade, hakkede nødder og finthakket ingefær i marengsmassen. Vend den smeltede chokolade i, så der dannes striber
  4. Tag nu marengsmasse op med en ske, og fordel i runde klatter på bageplader med bagepapir
  5. Bag marengsene i ca. 40 minutter
  6. Køl af og server, eller opbevar i kagedåse
  7. Syltet ingefær i sukkerlage En alsidig knold der kan bruges i det sure, salte og søde køkken f
  8. eks. til konfekt og fiskeretter
  9. Lad endelig ikke lagen gå til spilde, brug den f
  10. eks. i en karryret.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften