Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Lagkage med chokolademousse

Chokolademousse, ristede hasselnødder og flødeskum.... Behøver vi sige mere, eller har mundvandet taget over? Moussen er meget nem at lave, men den skal stå i køleskab natten over.
3.4736842105263
8 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog ½ l fløde op i en mindre gryde
  2. Bræk chokoladen i mindre stykker
  3. Tag gryden fra varmen og kom chokoladen i. 
  4. Lad chokoladen smelte og rør derefter fløde og chokolade sammen. 
  5. Afkøl og stil i køleskabet til dagen efter
  6. Pisk nu moussen til fast skum. 
  7. Spred hasselnødderne ud på en bradepande og rist dem i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter
  8. Hæld de ristede varme nødder ud på et viskestykke og pak dem ind
  9. Gnid nu nødderne imod hinanden i viskestykket. Skallerne bliver i bunden af viskestykket, og du kan nemt trille nødderne op
  10. Pisk ½ liter fløde til skum. 
  11. Læg en lagkagebund på et lagkagefad. 
  12. Dryp med Kahlua eller kaffe og kom mousse og flødeskum på. 
  13. Gentag og afslut med flødeskum og hasselnødder.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften