Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Bønne-chokolademuffins

Det eneste sukker i disse muffins er det, der kommer fra chokoladen. Men de smager rigtig godt.
3.8
12 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Kagerne holder sig fugtige i en kagedåse ved stuetemperatur i op til 3 dage. Server evt. med flødeskum og bær.
De sorte tørrede bønner skal lægges i blød10-12 timer før de koges i en time. Iblødsætningsvandet skal kasseres og der skal bruges en portion frisk vand til kogningen.

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne undtagen æggene og græskarkernerne grundigt sammen i en foodprocessor. Blend dernæst æggene i et ad gangen.
  2. Fyld dejen i 12 muffinsforme og drys med græskarkerner. Sæt i ovnen ved 185 grader i 25 minutter.

God appetit

Opskriften er fra Helle Buchardt
Oprettet 7. februar 2013

Dine kommentarer til opskriften