Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Man kan godt spise salat eller flutes til, men retten er meget mættende i sig selv, og kan sagtes stå alene.

Sådan gør du

  1. Kog, pil og skær kartoflerne i skiver. Læg dem derefter i et ildfast fad.
  2. Svits kødet med hvidløg og smag til med salt og peber. Put kødet over kartoflerne.
  3. Kog blomkålen, men ikke for meget (den skal stadig være lidt fast) og gem noget af vandet til sovs. Læg blomkålen på kødet i buketter.
  4. Lav en opbagt sovs af smør, mel og mælk/blomkælsvand. Smag til med salt/peber og hvis man kan lide det er muskatnød lækkert i de fleste hvide sovse. Hak dilden og kom den i. Hæld sovsen over retten, og bag den i ovnen ca. 30 min ved 180 grader.

God appetit

Opskriften er fra Muffin
Oprettet 2. maj 2011

Dine kommentarer til opskriften