Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
40 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Retten kan gøres mere stærk ved at tilsætte chili og rød karry pasta.

Sådan gør du

  1. Rør farsen sammen og krydr det med salt og peber.
  2. Stil det på køl i mindst 15 min.
  3. Lav en gryde med kogelagen og kog det op.
  4. Form kødbollerne med to spiseskeer, og kom dem i kogelagen og lad dem simre i 10 min i lagen.
  5. Hak løg og æbler i fine tern.
  6. Fennikel og græskar i grove tern.
  7. Start med at sauter løg og æbler i olie, tilsæt karry og rør rundt.
  8. Tilsæt yderligere kokosmælk og ingefær kog det op.
  9. Smag evt. saucen til ved at tilsætte kogelage.
  10. Tilsæt fennikel, græskar og kødbollerne og kog dem med i 5 min.

God appetit

Opskriften er fra Mia
Oprettet 24. september 2010

Dine kommentarer til opskriften