Pappardelle krebs limesauce safran opskrifter
Vegetarisk bouillabaisse
Sushi med krebsehaler
Pasta med kyllingeragout og svampe
Krebsehalesuppe
45 min.
Krans af safransnurrer
2 t
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Hakkebøf med julesyltede løg
25 min.
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Ristet toast med spinat og pocheret æg
30 min.
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Pappardelle med svinekødsragu
Parfait med birkes, honning/safran samt kastanje
Lam i ler som i Marokko
Bradepande med safranboller
45 min.
Mørbrad i fad med hvidvin og fløde
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Dressing fra Krebseavlerforeningen
Honningmarineret laks med lime og rødløg
Safran-aioli
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Hvide asparges med mild ærte- og ostedip
Indisk kylling med safran
Stegt svinemørbrad med tomatcreme
Risotto med kylling og græskar