Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i saltet vand med lidt løvstikke eller dild.
  2. Skær rabarber i mundrette stykker.
  3. Kog dem ved svag varme sammen med finthakkede skalotteløg, ægte smør, lidt vineddike og sukker, til de er let møre. Husk salt.
  4. Vend fileterne i hvedemel, og steg dem i olie (ikke oliven olie - den smager af for meget og brænder ved ca., 160 grader) til de er næsten færdige på skindsiden.
  5. Vend dem så om på kødsiden og tag panden fra blusset.
  6. Stegning af fjæsingfileter tager 3-4 min i alt.
  7. Server straks med rabarberblandingen og de ny kogte kartofler.
  8. Pynt med lidt rucola, og supplér eventuelt med lidt ægte creme-fraiche 38%.

God appetit

Opskriften er fra
Oprettet 6. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften