Champagnesorbet

Vi tager forskud på glæderne og skænker to glas champagne, dagen før gæsterne kommer. Resten bruger vi i den fine champagnesorbet, som vi serverer som ganerenser mellem forret og hovedret.
3.75
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kom sukker og vand i en gryde, og kog op til en lage.
  2. Skræl citronens gule skal fra, og kom i lagen.
  3. Tag af komfuret, og lad lagen blive helt kold.
  4. Hæld lagen gennem en sigte for at fjerne skallerne.
  5. Kom champagne i lagen.
  6. Hæld i en ismaskine, og rør til fin sorbet.
  7. Hvis du ikke har en ismaskine, må du røre sorbeten igennem en gang i timen, indtil den er helt frossen.
  8. Opbevar i fryseren, indtil den skal serveres.
  9. Servér meget enkelt – en kugle til hver.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften