Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Burgerboller, grove, koldthævede

16 burgerboller med 1/4 fuldkornshvedemel og 2 dl. yoghurt.
0
8 pers
120 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Du kan komme dobbelt gær i, hvis du vil springe koldthævning over. Dejen skal da hæve til dobbelt størrelse og derpå formes til boller

Sådan gør du

  1. Gær og vand udrøres
  2. Yoghurt tilsættes.
  3. Salt, sukker og fuldkornsmel tilsættes.
  4. Hvedemel æltes i lidt efter lidt. til dejen er smidig og glat.
  5. Stilles tildækket i køleskab ca. 4 timer
  6. Dejen deles i 16 stykker og der trilles boller, der trykkes flade.
  7. Bollerne pensles med yoghurt og gennemprikkes med en gaffel.
  8. Hæver ca. 1 time på pladen (da dejen er kold fra starten)
  9. Bager i ovnen 20 min. ved 200 grader.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 29. september 2013

Dine kommentarer til opskriften