Ruggrød

Morgenstund har fuldkorn i mund! Top grøden med et magert surmælksprodukt som skyr. Opskriften er til to børn og to voksne.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Du kan bruge andre frugter end æbler

Næring

Energi pr. barn: 1587 kJ (378 kcal) Kulhydrat: 63 % Protein: 11 % Fedt: 26 % Energi pr. barn: 2028 kJ (483 kcal) Kulhydrat: 63 % Protein: 11 % Fedt: 26 %

Sådan gør du

  1. Skyl æblerne og riv dem på den grove side af rivejernet
  2. Læg hasselnødder på en kold, tør stegepande
  3. Tænd for blusset og rist nødderne til de bliver lidt gyldne
  4. Lad nødderne køle af og hak dem groft
  5. Bland rugflager, vand, æblemost og honning i en gryde
  6. Sæt gryden på et blus og kog til grøden bliver tyk, det tager cirka 2-3 minutter
  7. Servering:
  8. Kom grøden i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  9. Kom æble og nødder på grøden og til sidst en klat skyr

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 7. november 2012

Dine kommentarer til opskriften