Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Scoremad

Træk i forklædet og forkæl din date med hjemmelavede lækkerier, det viser personlighed og værdsættelse. Start med en lille drink det letter stemningen og blær bag hjemmebaren giver også point!

Scoremad må gerne være blæremad
Er du begynder i et køkken kan det være en god ide at vælge en simpel menu med gode råvarer. Gå efter retter som er lette at lave, men også som ligger let i maven. For varm og tung mad i store portioner sløver og giver mere lyst til en lur end til en romantisk aften. Tilbered en hel hummer eller flamber ananas til desserten, der skal ikke så meget til før maden går fra at være ordinær til det rene blær.

Frisk, sprødt og smukt
Tænk gerne i kontraster, kombiner mørt kød og friskkogte skaldyr med sprøde grøntsager eller ristet brød. En blød og cremet risotto er simpel at lave og smager fantastisk toppet med sprøde asparges – det er simpel, velsmagende blær, som imponerer de fleste. En chokolade fondant kan på samme vis imponere, med en lun skal af saftig chokoladekage og den flydende kerne, server en kugle is til – kontrasten mellem koldt og varmt giver desserten x -faktor.

Dårlig ånde – duer ikke
Scoremad må gerne være intens og smage af noget, men ildelugtende hvidløgsånde og kålprutter er der ingen der bryder sig om på en date. Undgå ingredienser som låg, kål, bønner, hvidløg og stærke oste, de kan snildt ende med at lægge en dæmper på stemningen senere på aftenen, når I stadig smager aiolien eller gorgonzolasaucen.

Vælg de rette ingredienser
Nogle ingredienser har gennem historien haft ry for at have en afrodisisk effekt. Test selv – de mest velkendte er asparges, chokolade, chili, trøfler og østers. En romantisk aften ligger op til mad som kan deles, spises med fingrene eller nippes af og nydes til fulde.