Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Mad i april

Foråret har for alvor fået fat, og det sætter sit aftryk på udbudet af forårsfriske grøntsager som spæde salater, rabarber og radiser. Sidst i april kan vi være heldige, at de første danske grønne asparges er klar til høst. Nu er det forår!

I køkkenet står den på grønne salater med lækre dressinger, pyntet smukt med radiser som giver salaten et skarpt og tiltrængt modspil. Server de grønne salater til en velsmagende lammekølle, et stykke skindstegt fisk eller spis dem til frokost med et groft stykke brød.
Haven er et smukt syn med blomstrende frugttræer og spirende frø. Det er tid til at komme i haven og sætte løg, plante og forspire.
Pak rygsækken med lækre sandwich, grøntsagsstave og rygeostdip. Tag børnene med ud i skoven og vis dem det spirende forår. I skoven kan I samle friske urter som ramsløg, løgkarse og skovsyre. Husk en plastpose til at samle urterne i. Hjemme kan I f.eks. lave løgkarsepesto: Blend et par store håndfulde løgkarse sammen med 3 spsk. ristede hasselnødder, en halv lidt olie og eddike og lidt salt og peber. Spis dem på friskbagt brød eller brug den som dressing på en salat.