Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
30 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Der er stor forskel på smagen af både frisk og tørret pasta. Find den type, der smager dig bedst. Der kan bruges forskellige svampe, men champignons går man som regel ikke fejl af, hverken på smag eller pris.

Sådan gør du

  1. Skær bunden af svampene og rengør forsigtigt svampene enkeltvis under rindende koldt vand.
  2. Skær svampene i skiver.
  3. Rist dem ved jævn varme på en tør pande og tilsæt olie.
  4. Tilsæt finthakket hvidløg og skalotteløg, og vend det et par minutter.
  5. Tilsæt tør hvidvin (eller bouillon/vand/fløde)
  6. Vend det sammen med krydderier og persille.
  7. Mens svampene tilberedes så sættes samtidig vand til pastaen over.
  8. Tagliatellen kommes i kogende vand og koger et par minutter.
  9. Vandet hældes fra pastaen og serveres portionsvis eller i skål med svampene hældt over.
  10. Reven parmesanost kan drysses på.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 12. oktober 2014

Dine kommentarer til opskriften