3.6666666666667
3 pers
25 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Du kan komme andre nye grøntsager i frikasseen efter smag, fx hvide asparges, spinat, sommerkål, spidskål etc. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).

Sådan gør du

  1. Skrab kartoflerne og kog dem knap møre. Hæld vandet fra.
  2. Skær forårsløg og asparges i 4-5 cm lange stykker.
  3. Kog løg og gulerødder i bouillonen 3-4 minutter.
  4. Tilsæt et drys salt og peber.
  5. Tilsæt kartofler og asparges og lad dem koge med endnu 4-5 minutter, eller til kartoflerne er helt møre.
  6. Kom ærter og fløde eller soja quisine i. Lad det koge op og vend hurtigt smørret eller olien i retten.
  7. Smag til og servér straks med klippet dild.
  8. Giv ristet rugbrød til.

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 11. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften