Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Rødbederåkost med ananas og hytteost (Tove Bech)

Smager specielt godt til Tove Bechs "Nøddepande", men kan også serveres med alverdens andre retter - eller som et let og lækkert mellemmåltid.
5
4 pers
45 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Tove Bech (tovebech.dk). Retten smager specielt godt sammen med Tove Bechs "Nøddepande".

Sådan gør du

  1. Ingredienserne til marinaden piskes eller rystes godt sammen - der skal kun en anelse hvidløg i. Lidt vand kan evt. tilsættes for at gøre den mindre fed.
  2. Skræl rødbederne og riv dem groft.
  3. Hæld marinaden over rødbederne, og lad det trække i ca. 30 minutter.
  4. Hvis der er for meget marinade, sies noget fra, før rødbederne fordeles på hver sit salatblad på 4 tallerkener.
  5. Anret en skive ananas og 2 spsk hytteost på hver portion.
  6. Pynt med grønt, f.eks. persille.

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 28. december 2010

Dine kommentarer til opskriften