Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
20 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Velkogt pasta er halvdelen af et måltid med pasta.
Kog tørret pasta i rigeligt vand, 10 gange pastaens vægt. Det vil sige, at 400 g pasta koges i 4 liter vand. Og der saltes med 1 tsk. pr. liter vand.
Der er lige den lille bemærkning, at alt under 400 g skal koges i 4 liter vand, således 100 g, 200 g, og 300 g i minimum 4 liter vand. Og fra 400 g således 10 gange pastaens volumen.
Pastaen koges uden låg, og der røres i den undervejs. Når man er tæt på den angivne kogetid, tager man et stykke pasta op, for at skære eller bide i det. Det skal have bid. Og hvis man har en skæreflade, må der ikke være hvide (mel) spor.

Næring

Kulhydrat: 18.0% Fedt: 29.0% Protein: 4.0% 557 kcal

Sådan gør du

  1. Gør champignon i stand og skær dem i skiver.
  2. Hak valnødderne groft.
  3. Skyl og slyng persillen tør. Nip den.
  4. Kog pastaen iflg. emballagens anvisning.
  5. Steg svampene i olie og smør og krydr med salt og peber. Når de er gyldne og bløde, vendes valnødder og persille i svampene. Varm godt igennem.
  6. Hæld pastaen i et dørslag.
  7. Vend svampe og pasta i den varme gryde og anret i stor skål eller i portioner.

God appetit

Opskriften er fra Fakta
Oprettet 7. marts 2013

Dine kommentarer til opskriften