Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
30 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Vil du have mere svampesmag, så tilsæt 1 spsk. finthakkede tørrede svampe i pkt .2 eller lidt trøffelolie i pkt. 3.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde vel saltet vand i kog, tilsæt pastaen og kog den efter anvisning på pakken.
  2. Smelt smørret i en sauterpande og steg 3-4 min. over middel varme, til løgene klare og let bløde. Tilsæt hvidløg, timian og svampene (store svampe skæres i mindre stykker) og lad det stege videre, til de er gyldne og møre.
  3. Rør æggeblommer sammen med mascarpone og pecorino- eller parmesanost. Hæld vandet fra pastaen (OBS! Gem ca. 1-2 dl pastavand). Tag panden med svampene af varmen og hæld pasta og æggemasse heri. Vend det hurtigt sammen og tilsæt gerne et skvæt pastavand for at gøre saucen lidt tyndere og lidt mere cremet.
  4. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server straks – evt. drysset med ekstra ost og lidt timian.

God appetit

Opskriften er fra Kh
Oprettet 19. maj 2016

Dine kommentarer til opskriften