Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Nem kålsalat med kogte beder og urter

Smukke og lækre grøntsager. De stribede og gule beder minder meget om almindelige rødbeder og er utrolig dekorative. Kålsalaten er god til svinekød, f.eks. koteletter og Maries Medister.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog bederne med skræl indtil de er møre, som afhænger meget af størrelsen, men prøv efter 40 minutter.
  2. Stik med en spids kniv – kniven skal komme ind i beden uden alt for meget kraft.
  3. Herefter skyldes bedernes i koldt vand, pilles og skæres i skiver.
  4. Imens bederne koger laves resten af salaten.Snit rødkålen så fint du kan.
  5. Bland dressingen godt sammen i en skål og vend med kålen.
  6. Anret kålsalaten og rødbeder på et stort fad og drys grofthakkede urter henover.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 21. oktober 2011

Dine kommentarer til opskriften