Nøddepostej (Karina Schramm)

Denne opskrift er en vegansk udgave af Karina Schramm's nøddepostej. Dejlig postej, der egner sig fint til det vegetariske julebord sammen med brun sauce, kartofler og rødkål – men som bestemt også kan spises på alle andre tider af året.
4
4 pers
90 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Nøddepostejen smager utrolig godt og kan spise både varm/ kold og til middag /aftensmad eller madpakken

Sådan gør du

  1. Kog risene efter anvisningen og lad dem køle af
  2. Hak champignon, løg og nødder groft og bland dem sammen med timian
  3. og presset hvidløg
  4. Steg blandingen, til al væden fra champignonerne er fordampet
  5. Lad blandingen køle lidt af og tilsæt ris, sojamælk og sojafløde, No Egg, salt og peber og rør postejen godt sammen
  6. Smør et ildfast fad med lidt olie og bag den ved 180 grader i ca. 55 minutter

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 2. februar 2012

Dine kommentarer til opskriften