Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Lynstegt grønkål med dadler og sennepscreme

Grønlangkål smager rigtig godt. Og det her smager endnu bedre og er særlig velegnet til skinkefrikadeller i Serranosvøb.
3
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend
  • Ingredienser

    • 8 stk
      store friske grønkålsblade
    •  
      olie
    • 10 - 12 stk
      friske dadler
    • 1 dl
    • 2 til 3 dl
      creme fraiche 18%
    •  

Sådan gør du

  1. Snit grønkålen fint og lynsteg den i en pande med olie
  2. Læg den på et fad og drys salt og snittede dadler over
  3. Rør sennep og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften