2.6666666666667
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr barn: 2023 kJ (482 kcal) Kulhydrat: 32 % Protein: 15 % Fedt: 54 % Energi pr voksen: 2965 kJ (706 kcal) Kulhydrat: 32 % Protein: 15 % Fedt: 54 %

Sådan gør du

  1. Sæt kikærterne i blød i rigeligt, koldt vand i minimum 12 timer
  2. Skyl kikærterne
  3. Kog kikærterne efter anvisningen på emballagen
  4. Skæl kartoflerne
  5. Kog kartoflerne til de er møre, cirka 12-14 minutter
  6. Skær kartoflerne i skiver
  7. Kom mandlerne på en tør stegepande
  8. Rist mandlerne til de er gyldne
  9. Lad mandlerne køle lidt af og hak dem groft
  10. Kom eddike og sennep i en blender
  11. Start blenderen og hæld langsomt olie i, til dressingen bliver tyk
  12. Skyl blomkål og broccoli
  13. Skær blomkål og broccoli i små buketter
  14. Skyl asparges, knæk bunden af, og snit asparges i kvarte
  15. Bland grøntsager med kikærter, kartofler og dressing
  16. Drys mandler over salaten
  17. Del salaten i fire, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 9. november 2012

Dine kommentarer til opskriften