2
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Lav dobbelt portion af dejen, rul dejen ud til pizzabunde. Læg bagepapir mellem bundene og pak dem ind i film. Læg bundene på frost. Så har du altid dine egne pizzabunde lige ved hånden, når det skal gå ekstra stærkt. Du kan også bruge færdige pizzabunde

Næring

Energi pr person: 1950 kJ (464 kcal) Kulhydrat: 70 % Protein: 12 % Fedt: 18 % Energi pr person: 3050 kJ (726 kcal) Kulhydrat: 70 % Protein: 12 % Fedt: 18 %

Sådan gør du

  1. Hæld vand i en røreskål
  2. Smuldr gæren i vandet og rør til gæren er opløst
  3. Tilsæt olie og salt
  4. Rør fuldkornshvedemel i vandet
  5. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er lind
  6. Ælt dejen godt
  7. Læg dejen tilbage i skålen, dæk den til med husholdningsfilm eller et rent viskestykke
  8. Lad dejen hæve et lunt sted en time og gerne længere
  9. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i strimler
  10. Skæl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver
  11. Tænd ovnen på 220 grader varmluft
  12. Læg bagepapir på en bageplade
  13. Del dejen i fem stykker
  14. Rul dejen tyndt ud
  15. Læg bundene på bagepapiret
  16. Smør tomatpesto på bundene og læg ost ovenpå
  17. Sæt bundene i ovnen og bag dem cirka 10 minutter
  18. Læg peberfrugt og kartoffelskiver på bundene
  19. Bag pizzaerne cirka fem minutter til bundene er sprøde, osten smeltet og kartoflerne færdige
  20. Lad pizzaerne køle lidt af på en bagerist
  21. Skyl den friske basilikum og kom på pizzaerne
  22. Server 1 pizza til hver voksen og knap ¾ pizza til hvert barn
  23. Gem resten af pizzaen til madpakken

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften