Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Fladbrød med nye kartofler

Kartofler har du overalt, og de er aldrig bedre end nu. I køleskabet har du glas med syltede ting og sager. Så er det kun fladbrød og lidt krydderurter, du skal i Irma efter. Selve retten er en fryd for øjet.
4
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog 3 kartofler møre
  2. Skær resten i papirtynde skiver
  3. Kom olivenolie, hvidløg og rosmarin i en skål
  4. Mos de kogte kartofler med en gaffel
  5. Kom 2 spsk. af olivenolien i og smag til med lidt salt
  6. Fritér ca. halvdelen af de tynde skiver kartoffel i vindruekerneolie til de er gyldne og sprøde
  7. Kom fladbrødet på en varm pande med lidt af krydderolien
  8. Tag brødet af panden og smør det med den mosede kartoffelcreme
  9. Fordel de tynde skiver af kartoffel ovenpå og dryp med den resterende krydderolie
  10. Kom brødet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter
  11. Pluk dilden og vend den med de friterede skiver af kartoffel, kapers, drueagurk, radiserne og anret dem over det varme kartoffelbrød

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften