Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Bresaola salat med stegte svampe og sprøde jordskokker

Den grønne salat og bresaolaen serveres kold, svampene og jordskokkerne varme. God efterårs kombination til forret eller frokost.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Skræl og skær jordskokkerne i så tynde skiver som muligt. Kom olien på en god pande og steg den ene halvdel af skriverne sprøde
  2. Tag op og lad dem afdryppe på køkkenrulle
  3. Gentag med næste portion. Hæld det meste af olien væk og kom lidt smør på panden. Skær svampene i skiver og svits dem i olie og smør
  4. Smag til med salt og peber
  5. Kom salat i fire skåle og vend de øvrige ingredienser i. Servér brød til
  6. Tip: Vi synes, at dressing forstyrrer samgen i denne ret, men hvis nogen synes den mangler, foreslår vi en traditionel vinaigrette

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften