Amagermad med hummus

Lav en stor portion hummus, så har du til mange dage. Hummus smager også skønt med pitabrød eller som tilbehør til svinekød
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr person: 1639 kJ (390 kcal) Kulhydrat: 69 % Protein: 15 % Fedt: 15 %

Sådan gør du

  1. Smør rugbrød med to spsk. hummus per skive brød
  2. Læg fuldkornsbrød ovenpå
  3. Hjemmelavet hummus:
  4. Hæld kikærterne i en stor skål og hæld rigeligt koldt vand over
  5. Sæt kikærterne i køleskabet i minimum 12 timer
  6. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i en si
  7. Hæld kikærterne i en gryde, hæld vand på så det dækker og kog kikærterne til de er møre, cirka en time
  8. Hæld de møre kikærter i en blender
  9. Skæl ingefær og hak den fint
  10. Skyl chili og hak den fint
  11. Pil hvidløg og hak det
  12. Tilsæt hvidløg, ingefær, chili og spidskommen til kikærterne
  13. Blend til du får en ensartet masse
  14. Smag til med citronsaft, rapsolie og salt og peber

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften