Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
5
4 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

I stedet for persillerødder kan man bruge pastinak, selleri eller hvad man nu ellers har. Ristede bacontern kan evt. serveres til.

Sådan gør du

  1. Varm olien op i en stor tykbundet suppegryde eller en trykkoger. Svits det hakkede løg, og tilsæt karry, rør godt rundt.
  2. Tilsæt revne gulerødder og revne persillerødder, svits yderligere i nogle få minutter.
  3. Skyl linser, og se efter at der ikke er sten i.
  4. Tilsæt de skyllede linser, de flåede tomater og 1 liter vand samt salt.
  5. Lad det hele koge op.
  6. I en almindelig gryde er kogetiden ca. 45 minutter, i en trykkoger er den 15 minutter.
  7. Server suppen i dybe tallerkner med hakket persille på toppen. Lidt citronsaft presset ud over hver portion smager også godt.

God appetit

Opskriften er fra Helle Buchardt
Oprettet 24. november 2013

Dine kommentarer til opskriften